Webbyrå Ingmarsö, specialister på WordPress och Woocommerce - Webbyrå24

Marknadsledande webbyrå i Ingmarsö

Webbyrå24 är webbyrån i Ingmarsö som hjälper företag att utveckla hemsidor, etablera sitt varumärke och spetsa sin digitala marknadsföring. Hos oss är bred kompetens och löpande kundkontakt en självklarhet. Vi lämnar alltid fast pris på våra tjänster. Hör av er till oss så hjälper vi ert företag att lyckas på webben!

Vår webbyrå skapar smarta innovativa digitala lösningar till våra kunder i Ingmarsö. Vi har spetskompetens inom WordPress lösningar.

Exempel på expertisområden: Medlemssidor, BankId, Api kopplingar mot exempelvis affärssystem, Synkronisera data mellan webbplaster via api som exempelvis produkter i en webshop.

Helhetslösningar

Vi kan erbjuda skräddarsydda helhetslösningar och blir er långsiktiga digitala partner.

Marknadsföring och SEO

Marknadsföring och SEO som ger dig kunder. Nå fler och sälj mer med smart SEO.

Varför Hemsida?

En hemsida visar vem du är och vad du erbjuder för produkter och tjänster.

Hitta rätt webbyrå i Ingmarsö

Det finns fler digitala leverantörer än någonsin, vilket kan göra valet svårt. Hos Webbyrå24 får du tillgång till Wordpress utvecklare som är vana att konsultera för dom största webbyråerna i Sverige.

Pris för hemsida i Ingmarsö
Pris och kostnad för att bygga hemsida kan vara olika beroende på vilken typ av hemsida du behöver ha hjälp med. Pris för hemsida i Ingmarsö tar du lättast reda på genom att fylla i kontaktformuläret.

Vi erbjuder:

 • Wordpress utveckling
 • Woocommerce utveckling
 • Plugin utveckling
 • Plugin modifiering
 • Webbshop utveckling

Webbyrå i Ingmarsö

Har du ett nytt projekt som du ska starta, ett supportärende eller vill du bara kontakta oss? Fyll i formulär så svarar vi blixtsnabbt.

   

  Varför välja Webbyrå24?

  Wordpress Webbyrå

  1. Vi följer webbstandarder

  När vi bygger din hemsida kan du känna dig trygg att vi följer webbstandarder som ökar din chans att nå topp-placeringar på Google.

  2. Vi är en SEO-kompetent Webbyrå

  Bygger vi din webbshop kan vi automatisera flera SEO moment när du exempelvis skapar dina produkter.

  3. Mobilanpassad hemsida

  När du köper en hemsida av oss får du alltid en som är responsiv. Det innebär att hemsidan fungerar lika bra oavsett om man använder mobil, dator, eller surfplatta.

  Arbeta hos oss - jobb och lediga tjänster


  Synonymer till offert

  • anbud, erbjudande, prospekt, kostnadsförslag, prisuppgift, prisidé, offertförfrågan

  Wikipedia information om Webbyrå

  Webbyrå En webbyrå är en typ av reklambyrå som är specialiserad på kommunikation genom digitala kanaler, särskilt Internet. En webbyrå kan antingen vara produktionsorienterad och fungera som underkonsult till en reklambyrå, eller vara en helhetsleverantör som erbjuder strategisk planering och själv har alla behövda kompetenser inom företaget. Webbyråer arbetar ofta i projektform och ett uppdrag kan involvera yrkesgrupper som projektledare, produktionsledare, Creative Director (CD), Art Director (AD), AD-assistent/webbdesigner, copywriter, experter på människa-datorinteraktion, Motion Designer/animatör, serverprogrammerare, HTML-programmerare och Flashprogrammerare. En webbyrå kan vara mer eller mindre inriktad på teknisk implementering, liksom mer eller mindre inriktad på utformning av koncept, kommunikation, form, animation och gränssnitt. I större projekt är därför ibland flera specialistbyråer och/eller frilansare inblandade för att kunna leverera en heltäckande lösning. En del webbyråer tar ett större grepp om sina kunders internetnärvaro och erbjuder strategisk konsultation, marknadsföringstjänster och copy. Dessa kallas även digitalbyråer. Digitalbyråer kombinerar strategiska insikter från reklambyråer med webbyråernas kunskap om digital marknadsföring och teknik. Uppdragen kan handla om att skapa webbplatser för företag såväl som för kortlivade kampanjer, intranätportaler, annonser, nyhetsbrev via e-postmeddelanden, gränssnittsdesign inklusive användbarhetsstudier för applikationer som bokningssystem och e-handel samt webbanalys. Kostnaden för att anlita en webbyrå för att skapa en webbplats kan variera kraftigt. Det beror bland annat på storleken på projektet, det kan kosta mellan 3000 till 100000kr. Under den så kallade IT-bubblan 1999-2001 fanns det hundratals webbyråer enbart inom Stockholmsområdet. Bland de mest kända återfanns Icon Medialab, Clockwork, Spray.se och Framfab vilka alla börsnoterades.

  Wikipedia information om Ingmarsö

  Ingmarsö Ingmarsö är en ö i Österåkers kommun, Stockholms skärgård. Namnet Ingmarsö finns det flera olika teorier om, den äldsta är att namnet kommer av alla de sjöar, inmarer, som en gång fanns på ön. Inmarsö har förvandlats till Ingmarsö, som fortfarande är en sjörik ö med Storträsk, Lillträsk, Bergmar och Maren. Den västligaste delen av Ingmarsö utgörs av halvön Brottö. För tusen år sedan låg havsytan fem meter högre än i dag. Det betyder att nuvarande Ingmarsö till största delen låg under vatten. Några spridda holmar var det som så småningom skulle bli en sammanhängande landmassa. Första gången Ingmarsö nämns i ett dokument är i jordaboken från år 1539. Öns fyra bönder skulle betala skatt, bland annat en halv tunna torsk, till kung Gustav Vasa. En annan milstolpe i öns historia var när Karl XI skapade indelningsverket och ön skulle hålla en båtsman med ett båtsmanstorp. År 1694 stod Ingmarsös båtsmanstorp färdigt. Det finns fortfarande kvar och ligger vid Norrgården. Skärgårdslivet var fattigt och slitsamt men trots det växte befolkningen. På 1800-talet tog man till svedjebruk för att få större odlingsytor och för att kunna försörja flera. År 1910 fanns 223 personer mantalsskrivna på ön. Redan år 1867 kom skolundervisning i gång för öns barn och år 1901 invigdes skolhuset. Det har byggts om och byggts till och numera är förskolan där. Byggnaden rymmer nu också bibliotek. Öns affär är nästan lika gammal. Den öppnade år 1887 och verksamheten har varit i gång sedan dess. År 1998 tog affären över ansvaret för öns postkontor. På 1930-talet började sommargästerna komma. De hyrde rum av de bofasta, bodde på det gamla pensionatet eller byggde egna hus. Ingmarsö byalag bildade år 2006 stiftelsen Ingmarsö Norrgård och Skola, som äger och arrenderar ut Norrgården. Stiftelsen är en samlande kraft för att hålla jordbrukslandskapet öppet. I dag har Ingmarsö cirka 150 bofasta och ett trettiotal företag, bland annat båtvarv, plastfabrik, krog, affär med apoteks-, system- och postombud, hembageri, snickare och andra entreprenörer. Ön saknar vägförbindelse med fastlandet men trafikeras av Waxholmsbolaget, Cinderellabåtarna och båttaxi till två reguljära bryggor: Ingmarsö Södra och Ingmarsö Norra.