Vi Bygger Hemsidor för Företag - Webbyrå24

Vi Bygger Hemsidor till Företag

Vi är WordPress experter

Kontakta Webbyrå24

Har du ett nytt projekt som du ska starta, ett supportärende eller vill du bara kontakta oss? Fyll i formulär så svarar vi blixtsnabbt.

   

  Hemsida företag

  Vi tar hand om ditt företags hemsida, du fokuserar på dina företagstjänster och produkter

  En webbplats är viktig för att ett företag ska kunna växa och kommunicera med kunder. En bra webbplats hjälper ditt företag att växa och få nya kunder.

  Behöver just ditt företag en hemsida?

  Ditt företag behöver en snygg väl fungerande hemsida för idag söker sig de flesta kunder till nätet för information och köp. Gör ditt företag till en intressant plats att söka information och handla på. Ditt företags hemsida finns tillgängligt hela tiden och ger därmed möjlighet att sälja dina produkter dygnet runt. Så satsa på en hemsida med bra uppdaterad layout!

  Resultatet blir ökad kundkrets som lättare får kontakt och information vilket leder till att säljprocessen blir enklare och snabbare. Företagets varumärke stärks.

  En företags hemsida ger fler kunder

  Företagets hemsida sparar tid eftersom kunder nås dygnet runt. Kunden kan lätt få information om företagets produkter. Hemsidan sparar in på säljare då kunden själv får en uppfattning om produkten via texter bilder och videor.

  Skapa förtroende för företaget med en bra hemsida

  En bra hemsida ger kunden möjlighet att snabbt hitta er genom telefonnummer och e-postadress.

  Att kunden kan läsa om ditt företag och få upplysningar om hur länge ni funnits och var ni finns skapar förtroende. Kunder kan också ges möjlighet att tycka till om era produkter och i samråd kan deras åsikter publiceras på hemsidan till hjälp för andra kunder.

  Skräddarsydda teman

  skräddarsydd design betyder att webshoppen byggs upp från grunden.

  Skräddarsydda plugins

  Ibland behöver man bygga sitt eget skräddarsydda woocommerce tillägg. Oftast är det för att man upptäcker att existerande lösningar inte gör precis det man vill.

  Ta betalt som du vill

  Betallösningar och att ta betalt för dina varor och tjänster online är ett måste med en webshop. Woocommerce har många olika betalningslösningar.

  För stora och små webbshoppar

  Woocommerce för Butiker med flera tusen eller till och med tiotusentals produkter är inte längre ovanliga men funkar självklart till små webbshoppar också.